Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Αγαπητοί συνάδελφοι

30/11/2007 16:09
Ορατό σε: Επισκέπτες

Αγαπητοί συνάδελφοι
Αθήνα 29/11/2007





Προς τα μέλη





Αγαπητοί συνάδελφοι

Η διαπραγμάτευση για Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μεταξύ του Εθνικού Θεάτρου και του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, έχει ξεκινήσει. Ένα χρόνιο αίτημα των εργαζομένων (η σύναψη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας), αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το ΔΣ του Σωματειου κατάρτισε την πρόταση για ΣΣΕ μετά από σειρά Γενικών Συνελεύσεων όπου ακούσθηκαν όλες οι απόψεις και εν τέλει ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η υποβληθείσα στη διοίκηση του Θεάτρου πρόταση μας. Το ΔΣ του Σωματείου είναι εδώ για να ακούσει, να συζητήσει και να προωθήσει τα επιμέρους αιτήματα. Οι όποιες προτάσεις των μελών, που αφορούν στην Συλλογική Σύμβαση, μπορούν να κατατίθενται στο ΔΣ του Σωματείου, που είναι ουσιαστικά και τυπικά το μόνο συλλογικό διαπραγματευτικό όργανο των εργαζομένων. Το Σωματείο εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, ιδρύθηκε για να προασπίσει τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων στο Εθνικό Θέατρο.

Το ΔΣ του ΣΕΕΘ με ομόφωνη απόφαση του, θα σταθεί αντιμέτωπο σε οποιαδήποτε αντί συσπειρωτική κίνηση. Η όποια ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις και την πορεία των διαπραγματεύσεων, θα γίνεται από το ΔΣ του Σωματείου. Οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση από μη συμμετέχοντες στην διαδικασία, ενδεχομένως να είναι εκ του πονηρού και σίγουρα δεν παρέχει κανενός είδους εγγυήσεις για την αποτελεσματικότητά της.









το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ




02/12/2007 04:26
Ορατό σε: Επισκέπτες

απ: Αγαπητοί συνάδελφοι ()
Αθήνα 29/11/2007



Προς:- Καλλιτεχνικό Διευθυντή κο. Γ. Χουβαρδά.


Κοιν:
- Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια κα. Ε. Θεοδώρου.
- Αναπληρώτρια Διευθύντρια επί διοικητικών θεμάτων κα. Ε. Κούκη.
- Εργαζόμενους του Ε.Θ.


Σχετικά με την παρέμβαση του Σωματείου σε συνεδρίαση στο γραφείο Παραγωγής.

Στις 28/11/2007, στο γραφείο του Τομέα Παραγωγής, Συντονιστή παραγωγής, Υπευθύνου Προμηθειών, συναντήθηκαν ο κ.Ν. Κυριαλλίδης, με μερικούς υπευθύνους τμημάτων του θεάτρου με σκοπό τη διαπραγμάτευση των αποδοχών τους. Είχαν προηγηθεί και άλλες συναντήσεις τις προηγούμενες ημέρες για το ίδιο θέμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δύο μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Θ., ο κ. Σπετσιέρης Γεράσιμος και ο κ. Κουλούρης Φάνης - αφού χτύπησαν την πόρτα του γραφείου και έλαβαν θετική απάντηση - μπήκαν στο χώρο της συνάντησης και απευθύνθηκαν στα μέλη του Σ.Ε.Ε.Θ. ρωτώντας τους το λόγο που έρχονται σε διαβουλεύσεις με το συγκεκριμένο υπάλληλο, από τη στιγμή που δεν εκπροσωπεί ούτε τη Διεύθυνση ούτε το Σωματείο, και αφού γνωρίζουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. των εργαζομένων του Ε.Θ. Καθώς και για ποιο λόγο οι συζητήσεις γίνανε εν αγνοία και ερήμην του Σωματειου. Ποίος ο λόγος που έγινε την συγκεκριμένη στιγμή αυτή η συνάντηση και που αποσκοπεί.






το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ


02/12/2007 16:17
Ορατό σε: Επισκέπτες

απ: Αγαπητοί συνάδελφοι ()



ΜΠΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ! ! !


Κ Α Ι Ρ Ο Σ
Η Τ Α Ν .








Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net