Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Ένα ημερομίσθιο* για να «σβήσουμε» τη Φωτιά

13/09/2007 06:07
Ορατό σε: Επισκέπτες

Ένα ημερομίσθιο* για να «σβήσουμε» τη ΦωτιάΈνα ημερομίσθιο* για να «σβήσουμε» τη Φωτιά
Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, εκφράζει την λύπη και την συμπαράσταση του στις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών που τις τελευταίες μέρες πλήττουν την χώρα μας.

Συγκλονισμένοι από τις απώλειες ανθρώπων, την καταστροφή των περιουσιών και του περιβάλλοντος, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους κατοίκους, στους πυροσβέστες, στους εθελοντές, στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, του ΟΤΕ της τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ, που, μόνοι τους στις περισσότερες περιπτώσεις, δώσανε τη μάχη ενάντια στην πύρινη λαίλαπα προσπαθώντας να σώσουν ότι μπορούν.

Το ΔΣ του Σωματειου αποφάσισε να οργανώσει έρανο με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τους πυροπαθείς και να συμμετέχει στην αναδάσωση σε συνεργασία με τη Δασική υπηρεσία.Ένα ημερομίσθιο* για να μην αποχαρακτηρίσει άλλη δασική έκταση


Προτείνει την παρακράτηση, από τη μισθοδοσία, για όσους το επιθυμούν, ενός ημερομισθίου ή οποιουδήποτε άλλου ποσού και την απόδοση του στο Σωματείο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για βοήθεια στους πυροπαθείς και για αναδάσωση.

Η διαχείριση των χρημάτων θα γίνει απευθείας από το Σωματείο ή θα δοθούν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Δεν θα δοθούν σε κρατικό φορέα η σε τράπεζα.

Για τις προτάσεις πάνω στην πρωτοβουλία αυτή, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δ.Σ. Στις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει περισσότερη ενημέρωση.* ένα ημερομίσθιο είναι το 1/25 του μισθού (π.χ. για μισθό 1000 € μικτά, το μεροκάματο είναι 40 € )


15/10/2008 04:42
Ορατό σε: Επισκέπτες

WWF HELLAS: Tις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους του Εθνικού Θεάτρου. (kehaa)
Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου

Αγ. Κωνσταντίνου 24-26 - 104 37 ΑΘΗΝΑ

Υπ’ όψιν Προέδρου, κ. Κων. Κεχαγιόγλου

14 Οκτωβρίου 2008


Αγαπητέ κύριε Κεχαγιόγλου,

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλους εσάς, τους εργαζόμενους του Εθνικού Θεάτρου, στην οικογένεια του WWF Ελλάς και σας ευχαριστούμε θερμά για την απόφασή σας να στηρίξετε έμπρακτα το έργο μας. Η πρωτοβουλία αυτή φανερώνει το ενδιαφέρον και την επιθυμία σας να συμβάλλετε ενεργά στην προστασία της φυσικής μας κληρονομιάς.

Αποστολή του WWF είναι να διαφυλάξει το φυσικό μας περιβάλλον με στόχο την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. Δεν μπορούμε να πετύχουμε το στόχο αυτό όμως χωρίς τη συμμετοχή και την υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών όπως εσείς!

Ειδικά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έζησε η χώρα μας τα δύο τελευταία καλοκαίρια, η βοήθειά σας αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα για το έργο μας. Νοιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που σε αυτό το δύσκολο έργο, έχουμε δίπλα μας φίλους όπως εσείς, πρόθυμους να στηρίξουν τις προσπάθειές μας.

θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα χρήματά σας θα αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις δράσεις της οργάνωσης για την ουσιαστική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Το νέο, τριετές πρόγραμμα του WWF Ελλάς «Το Μέλλον των Δασών» αξιοποιεί στρατηγικές συνεργασίες και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο και τον αναλυτικό προϋπολογισμό του προγράμματος στη διεύθυνση: http://www.wwf.gr/images/stories/forest_df.pdf .

Ως υποστηρικτές του WWF Ελλάς, στη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών θα ενημερώνεστε μέσα από τις σελίδες του τριμηνιαίου περιοδικού μας «Ζωντανός Πλανήτης». Θα λαμβάνετε επίσης το μηνιαίο E-panda newsletter, καθώς και προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της οργάνωσης. Ο διαδικτυακός χώρος του WWF, www.wwf.gr ενημερώνεται τακτικά με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για ζητήματα περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εσωκλείουμε τον απολογισμό του προηγούμενου Οικονομικού Έτους, μερικά τεύχη του περιοδικού «Ζωντανός Πλανήτης», την Κάρτα Υποστηρικτή WWF, και ένα αυτοκόλλητο για κάθε μέλος του Σωματείου.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε άλλη πληροφορία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Άννα Κάββουρα

Υπεύθυνη Υποστηρικτών
Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net