Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις :: Με σκληρή γλώσσα κατά Κεδίκογλου - Σανιδά από την γραμματεία συμβασιούχων της ΓΣΕΕ.

16/03/2007 14:29
Ορατό σε: Επισκέπτες

Με σκληρή γλώσσα κατά Κεδίκογλου - Σανιδά από την γραμματεία συμβασιούχων της ΓΣΕΕ. (kehaa)

Από την “Ελευθεροτυπία”



Σφοδρή επίθεση στον πρόοεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ρ. Κεδίκογλου και Γ. Σανιδά, αντίστοιχα, εξαπολύει η γραμματεία συμβασιούχων της ΓΣΕΕ, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης των συμβασιούχων στην Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου.




Τους κατηγορεί ότι λειτουργούν ως εντολοδόχοι της κυβέρνησης και δεν δικαιούνται να ομιλούν για νομιμότητα όταν ενέργειές τους τους εκθέτουν.



Κατά αυθαιρεσίας



«Πώς ο κ. Σανιδάς τολμάει να θεωρεί "ξύπνιους και καπάτσους" τους συμβασιούχους όταν αποκαλύπτεται τελικά ότι "ξύπνιος και καπάτσος" είναι ο ίδιος, αφού κατόρθωσε να νομιμοποιήσει με τρόπο που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα καταπατηθείσα έκταση του Δημοσίου στο Πόρτο Γερμενό;» διερωτώνται οι συμβασιούχοι και παραπέμπουν στο βιβλίο του Ευάγγ. Μαχαίρα «Η ιστορία του ΔΣΑ», όπου γίνεται εκτεταμένη αναφορά στην εκ των υστέρων νομιμοποίηση αυθαίρετης κατοικίας του κ. Σανιδά.



Ως προς τον κ. Κεδίκογλου, αναφέρουν ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γιος του, γεννημένος το 1978, ως 22χρονος φοιτητής εμφανίστηκε ιδιοκτήτης οικοπέδου 600 τ.μ. στη Σύρο, όπου ανήγειρε τριώροφη οικοδομή με πισίνα εμπορικής αξίας 600.000 ευρώ.




«Εκθετοι και οι δύο»



«Τελικά» τονίζουν, «και οι δυο είναι έκθετοι γιατί όταν καλούνται να διοικήσουν και να εκπροσωπήσουν το μεγάλο θεσμό-στήριγμα της δημοκρατίας, που είναι η Δικαιοσύνη, οφείλουν να είναι οι ίδιοι διάφανοι και καθαροί. Οπωσδήποτε δικαιούμαστε να αναρωτιόμαστε αν ύστερα από όλα αυτά διαθέτουν την αναγκαία ανεξαρτησία ώστε να δικάζουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όπως των συμβασιούχων».


17/03/2007 15:59
Ορατό σε: Επισκέπτες

Εμμένει, με νέα ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Συμβασιούχων της ΓΣΕΕ (kehaa)

Από την “Ελευθεροτυπία”

Εμμένει, με νέα ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Συμβασιούχων της ΓΣΕΕ στις καταγγελίες της σε βάρος τόσο του προέδρου όσο και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ρ. Κεδίκογλου και Π. Σανιδά.


Σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Κεδίκογλου για την περιουσιακή κατάσταση του γιου του, οι συμβασιούχοι αναφέρουν ότι «όχι μόνο δεν μας έπεισε αλλά μας ενίσχυσε με τα γραφόμενά του και τις αμφιβολίες και τις απορίες μας» και ερωτούν «τι είδους εργασία διασφαλίζει σε 4 χρόνια και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των 18 μέχρι τα 22, εισόδημα ικανό να αγοραστεί και να ανεγερθεί (και να συντηρηθεί;) ακίνητο εμπορικής αξίας 600.000 ευρώ».

Δηλώνουν ότι περιμένουν τη δημοσίευση και κοινοποίηση των σχετικών αντιγράφων των φορολογικών δηλώσεων του γιου του και ζητούν, αν πράγματι ο γιος του ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου, να προσκομίσει τον αριθμό των παραστάσεων και των γραμματίων προείσπραξης που εξέδωσε όλα αυτά τα χρόνια, αφού αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της επαγγελματικής δραστηριότητας κάθε δικηγόρου.

Απαντήσεις ζητούν και από τον κ. Σανιδά για όλα τα δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και για το βιβλίο του Ευάγγ. Μαχαίρα, που αναφέρονται στο θέμα της κατοικίας του στο Πόρτο Γερμενό.

«Αν τα ανωτέρω δημοσιευθέντα στοιχεία συνιστούν "λασπολογία" αναμένουμε την εκδήλωση των νομίμων ενεργειών τόσο του κ. προέδρου όσο και του κ. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς τον συγγραφέα του βιβλίου για την "Ιστορία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών", έγκριτο δικηγόρο και πρώην πρόεδρο του ΔΣΑ Ευάγγ. Μαχαίρα».


17/03/2007 16:07
Ορατό σε: Επισκέπτες

Διαψεύδει τις καταγγελίες της ΓΣΕΕ ο Κεδίκογλου (kehaa)

Από την “Ελευθεροτυπία”


Διαψεύδει τις καταγγελίες της ΓΣΕΕ ο Κεδίκογλου


Διαψεύδει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ρ. Κεδίκογλου, τις καταγγελίες της Γραμματείας Συμβασιούχων της ΓΣΕΕ που δημοσιεύτηκαν στην «Ε» στις 14/3/2007 και αφορούν την περιουσιακή κατάσταση του γιου του.


Σε επιστολή του αναφέρει:

«Στο φύλλο της εφημερίδας σας της 14ης Μαρτίου 2007 και στη σελίδα 48 υπάρχει δημοσίευμά σας στο οποίο με χαρακτηρίζετε έκθετο για να εκπροσωπώ την ελληνική δικαιοσύνη, με την αιτιολογία ότι ο γιος μου σε ηλικία 22 ετών, φοιτητής, απέκτησε ακίνητο στη Σύρο, εμπορικής αξίας 600.000 ευρώ.


Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ρ. Κεδίκογλου
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλώ να ενημερώσετε το αναγνωστικό κοινό σας ότι ο γιος μου υπήρξε εργαζόμενος φοιτητής από 18 ετών, ότι έχει υποβάλει στην αρμόδια ΔΟΥ δηλώσεις φόρου εισοδήματος επί σειρά ετών, με καταβολή του αναλογούντος φόρου, τα δε δηλωθέντα ποσά εισοδημάτων του υπερκαλύπτουν τη δαπάνη αγοράς οικοπέδου και ανέγερσης της οικοδομής, η οποία ασφαλώς δεν έχει την αξία που υπαινίσσεστε.

Οι σχετικές δηλώσεις του γιου μου προς τη ΔΟΥ βρίσκονται στο γραφείο μου για να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την απάντησή μου αυτήν στον ίδιο χώρο της εφημερίδας σας, προκειμένου να επιστρέψει η λασπολογία σε αυτούς που την εκτοξεύουν και για άρση κάθε αστικής και ποινικής ευθύνης σας, που δημιουργείται από ανακριβή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα της εφημερίδας σας».

Ρωμύλος Κεδίκογλου

Σημειώνουμε ότι το δημοσίευμα της «Ε» φιλοξένησε καταγγελία της Γραμματείας Συμβασιούχων της ΓΣΕΕ χωρίς κανένα σχόλιο.







Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net