Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Απόψεις :: Ο Υπουργός Πολιτισμού Γ. Βουλγαράκη έχει υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου (Εθνικό Θέατρο και ΚΘΒΕ) και απομένουν οι υπογραφές των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. «Το θέμα είναι διαδικαστικό» τόνισε.

25/02/2007 15:24
Ορατό σε: Επισκέπτες

Ο Υπουργός Πολιτισμού Γ. Βουλγαράκη έχει υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου (Εθνικό Θέατρο και ΚΘΒΕ) και απομένουν οι υπογραφές των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. «Το θέμα είναι διαδικαστικό» τόνισε. (kehaa)
Από την “Ελευθεροτυπία”Ο Γ. Βουλγαράκης αναγνώρισε την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης του ΚΘΒΕ. Παρέπεμψε στο νέο νόμο για τις χορηγίες, την ανεξαρτητοποίηση της Οπερας και του Χοροθεάτρου, που, όπως είπε, θα αυξήσουν τα έσοδα του ΚΘΒΕ, και σε θεσμούς, όπως το Βαλκανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, που, όπως υπογράμμισε, θα ενισχύσουν οικονομικά το θέατρο. Οσον αφορά το θέμα των στάσεων εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι, απάντησε ότι ο ίδιος έχει υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για τη μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου και απομένουν οι υπογραφές των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. «Το θέμα είναι διαδικαστικό» τόνισε.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net