Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ενέργειες :: Επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού κο Βουλγαράκη

24/05/2006 13:30
Ορατό σε: Επισκέπτες

Επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού κο Βουλγαράκη
Το Σωματείο μας συνέταξε και απέστειλε την παρακάτω επιστολή:Προς:

-Υπουργό Πολιτισμού Κο Γ. ΒουλγαράκηΚοιν:

-Γ.Γ. ΥΠ.ΠΟ. Χ. Ζαχόπουλο

- Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ.

- ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου

- Καλλιτεχνικό Διευθυντή Κο. Ν. ΚούρκουλοΑξιότιμε κύριε Υπουργέ.Από την πρώτη στιγμή της γραπτής μας επικοινωνίας ευχόμαστε κάθε εφικτή επιτυχία στο έργο σας.

Όπως γνωρίζετε οι εργαζόμενοι στην πρώτη ‘’Κρατική σκηνή’’ της χώρας έχουν να επιδείξουν μια πορεία άξια του ονόματος και της φήμης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, του Εθνικού Θεάτρου. Με επαγγελματισμό και με συνείδηση ότι η προσφορά μας στον πολιτισμό είναι σημαντική. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, εργατικότητα και ευθύνη για την προώθηση του πολιτισμού.

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα προβλήματα που μας απασχολούν.

-Σύμφωνα με την 278/8-4-2005 απόφαση του Β΄ Τμήματος του ΑΣΕΠ κρίθηκε ότι πληρούμε τις νόμιμες προϋποθέσεις για την μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου (Π.Δ. 164/2004) για 115 άτομα. Μετά από την πολύ σημαντική για μας εξέλιξη, θεωρούμε δίκαιο να έχουμε την ίδια μεταχείριση και αντιμετώπιση με τους λοιπούς συναδέλφους μας που υπηρετούν στο ΥΠ.ΠΟ. και στα νομικά πρόσωπα που αυτό εποπτεύει και επιχορηγεί. Σύμφωνα με τα παραπάνω υποβάλουμε αίτημα για την καταβολή και σε εμάς του επιδόματος πολιτιστικής επιμόρφωσης που λαμβάνουν όλοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου, μέσο του ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ.

-Την αλλαγή του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του Θεάτρου. Για τον συνολικό αριθμό των ατόμων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες εκτός από τις 115 θέσεις που είναι βάση του Π.Δ. 164/2004 εργάζονται παράλληλα αλλά 28 άτομα που καλύπτουν διαρκείς ανάγκες (υπάλληλοι από το ΥΠ.ΠΟ. κ.α.) ενώ με δικές μας εκτιμήσεις για την εύρυθμη λειτουργία είναι απαραίτητα άλλα 10 άτομα.

-Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου έχει ζητήσει και έχει καταθέσει πρόταση από 8/3/2006 για τη σύναψη συλλογικής σύμβασης εργασίας μεταξύ εργαζομένων και Εθνικού Θεάτρου. Μετά από συναντήσεις που είχαμε με την διοίκηση του Ε.Θ. μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία.Ελπίζοντας στην θετική εκ μέρους σας ανταπόκριση επιθυμούμε να έχουμε μία συνάντηση μαζί σας.

Η παραπάνω επιστολή πρωτοκολλήθηκε στο Εθνικό Θέατρο και πήρε Αρ.Πρωτ. 1090/100-284/24-5-2006

(epistoli.doc 36,9 KB)


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net