Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00

05/10/2020 12:47
Ορατό σε: Επισκέπτες

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00 (Δ.Σ.)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00Η δικαστική απόφαση δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστική τόσο για τα εκτελεστικά όργανα όσο και για τους ηθικούς αυτουργούς επιβεβαιώνοντας και νομικά την καταδίκη στη συνείδηση του λαού μας.Η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής πρέπει να βρεθεί στη φυλακή.

Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές.Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Οι άνθρωποι του πολιτισμού νιώσαμε τις απειλές της εγκληματικής οργάνωσης έξω από θέατρα. Είναι τουλάχιστον χρέος μας να υπερασπιστούμε τη ζωή, τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης ενάντια στον φασισμό και τον σκοταδισμό, τη λογοκρισία και να απαιτήσουμε την τιμωρία των δολοφόνων.

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: Βαθιά μέσα στη φυλακή! Τυχόν αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας.Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου συμμετέχει στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.Συμμετέχουμε στην τετράωρη Παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, η ΠΟΘΑ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 και καλούμε στις 11:00 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net