Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης.

08/11/2018 12:35
Ορατό σε: Επισκέπτες

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης. (Δ.Σ.)
Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης.

• Για το θέμα της κινητικότητας: να προωθηθεί ειδική ρύθμιση για να δοθεί η δυνατότητα παραμονής στον Οργανισμό των αποσπασμένων συναδέλφων που κατέχουν οργανική θέση στο Υπουργείο Πολιτισμού με ταυτόχρονη απόρριψη του εγγράφου της ολικής εξαίρεσης από το σύστημα κινητικότητας που εστάλη από το Θέατρο. Λύση οριστική για τους αποσπασμένους και όχι εμβαλωματική (προσωρινή) . Δηλ. οι αποσπασμένοι συνάδελφοι να ενταχθούν οργανικά στο Εθνικό Θέατρο.

• Ερώτημα εγγράφως από το Εθνικό Θέατρο προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το θέμα της εξαίρεσης από την κινητικότητα.

• Για τον εσωτερικό κανονισμό και το οργανόγραμμα: πίεση προς ολοκλήρωση της διαδικασίας υλοποίησης - επικαιροποίησης του εσωτερικού κανονισμού - οργανογράμματος, με οργανικές θέσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του Οργανισμού. Ταυτόχρονα άσκηση πίεσης στη Διοίκηση ώστε να προκηρύξει, πιλοτικά, προσλήψεις εργαζομένων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου με μοριοδότηση της εμπειρίας.

• Για την εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης (διατακτικές): η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το ΔΣ του Σωματείου να προκηρύξει κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να ασκηθούν οι κατάλληλες πιέσεις ώστε να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες και οι κωλυσιεργίες.

• Δώρα Χριστουγέννων- Πάσχα-επίδομα αδείας: για την ένδικη προσφυγή από το 2013 έως και το 2018 για τα Δώρα, θα πρέπει έως τις 22/11/2018 να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προκειμένου έως τέλος του χρόνου να γίνει η προσφυγή από το Δικηγόρο. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες (συνολική αίτηση, διάρκεια νομικής υποστήριξης κ.α).






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net