Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/6 ώρα 11:00 στην Κεντρική Σκηνή (Ορθή Επανάληψη)

10/06/2017 13:35
Ορατό σε: Επισκέπτες

Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/6 ώρα 11:00 στην Κεντρική Σκηνή (Ορθή Επανάληψη) (Δ.Σ.)
Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/6 στο κτίριο Τσιλερ ώρα 11:00Την Τετάρτη 7/6/2017 έγινε ενημέρωση του προσωπικού του Ε.Θ. από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και τον Πρόεδρο του ΔΣ για τα περιστατικά καθώς εξιστορήθηκαν για άλλη μια φορά τα γεγονότα.

Δεν προέκυψε τίποτα νεότερο από πλευράς της διοίκησης. Ζήτησε όμως το λόγο εργαζόμενος του Ε.Θ. ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυς κατά την διάρκεια της υποτιθέμενης διένεξης. Δήλωσε δε την πρόθεση να καταθέσει σχετικά με το συμβάν ωστόσο ουδέποτε κλήθηκε, παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας, ούτως ώστε να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερο την αλήθεια και αυτό μας βάζει σε υποψίες.
Το γεγονός λοιπόν ότι προσπαθεί η διεύθυνση να κατηγορήσει τους τρεις εργάτες για κλοπή με την μέθοδο των διαρροών είναι για εμάς το πιο σοβαρό και δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε.


Στο θέατρο «Σχολείον» έγινε μια μεγάλη καταστροφή. Ξηλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και σύμφωνα με εκτιμήσεις το κόστος είναι τις τάξης των 70000 ευρώ. Για το ξήλωμα χρειάστηκε να εργαστούν οι κλέφτες για πολλές μέρες. Η πρώτη επίσημη ενημέρωση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή από τους ηλεκτρολόγους γίνεται στις 2 Δεκεμβρίου 2016 και στις 15 Δεκέμβριου ολοκληρώνεται η καταστροφή και η ζημιά είναι πολλαπλάσια από αυτή που είχε διαπιστωθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2016.

Δημιουργούνται αυτόματα τα ερωτήματα :

Γιατί δεν πήρε μέτρα προστασίας της δημόσιας περιουσίας ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής στις 2 Δεκεμβρίου και άφησε να χαθεί πολύτιμος χρόνος για άλλες δεκαπέντε μέρες;

Γιατί δεν κλήθηκε η Αστυνομία;

Γιατί η ίδια εταιρεία φύλαξης συνεχίζει να φυλάει ακόμα το συγκεκριμένο χώρο;Παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις μας, Δεν είναι διατεθειμένος ο Κ.Δ. να ανακαλέσει τις απολύσεις.Γι’ αυτό και για να συναποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας μεταξύ των οποίων και κινητοποιήσεις, συγκαλούμε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/6 ώρα 11:00 στην Κεντρική Σκηνή.

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Θ


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net