Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Στάση εργασίας την Πέμπτη 27-4

22/04/2017 09:04
Ορατό σε: Επισκέπτες

Στάση εργασίας την Πέμπτη 27-4 (Δ.Σ.)
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για τη σύναψη Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο Εθνικό Θέατρο.

Ένας χρόνος που επανερχόμαστε στα ιδία θέματα χωρίς να καταλήγουμε.

Ένας χρόνος που κάθε φορά πρέπει να χρονοτριβούμε ανάμεσα σε διαδικασίες που πρέπει να εγκριθούν είτε από το ΔΣ είτε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη:

Διεκδικούμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο πλαίσιο της προηγούμενης, με παράλληλη προώθηση των ζητημάτων πλήρους εξομοίωσης με το ενιαίο μισθολόγιο, να ισχύσει δηλαδή η υπουργική απόφαση για το ανθυγιεινό επίδομα, να ολοκληρωθεί η διαδικασία για το επίδομα ευθύνης και να προωθηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την τροποποίηση και την εφαρμογή του Εσωτερικού Κανονισμού όπως επίσης και του Οργανογράμματος.

Παράλληλα έχουμε εκφράσει την αντίθεση μας στo σχεδιασμό Outsourcing (εξωτερική ανάθεση - εργολαβοποίηση) των υπηρεσιών του τμήματος των εργατών και την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας.

Να δοθεί έμφαση στην απαλοιφή των δυσλειτουργιών του οργανισμού και των υπερβολικών καθυστερήσεων στις λήψεις αποφάσεων.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ράμπα αναπήρων στην Πειραματική Σκηνή, το σύστημα μηχανοργάνωσης, η απροθυμία της διοίκησης για την ολοκληρωμένη υλοποίηση σχεδίου για θέματα υγείας και ασφάλειας, η καταβολή των εκτός έδρας για τους συναδέλφους που μετακινήθηκαν την θερινή περίοδο 2016 κ.α.

Για τους παραπάνω λόγους δηλώνουμε την πρόθεση μας να προχωρήσουμε σε στάση εργασίας 12:00 - 16:00 και 19:00 – 23:00 την Πέμπτη 27/4/2017.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net