Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: ενημέρωση 17_5_2016

17/05/2016 16:45
Ορατό σε: Επισκέπτες

ενημέρωση 17_5_2016 (Δ.Σ.)
Συνάδελφοι ,Στην τελευταία συνάντηση του ΣΕΕΘ με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, μας ανακοινώθηκε ότι, υπάρχει πρόθεση να συρρικνωθούν οι παραγωγές για την επόμενη χειμερινή περίοδο, λόγω οικονομικών δυσχερειών του θεάτρου.

Επίσης υπάρχει πρόθεση, να συρρικνωθεί το έμψυχο δυναμικό του θεάτρου, προκειμένου να μειωθεί το κόστος μισθοδοσίας, το οποίο (πάντα κατά την Διεύθυνση) έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Τα παραπάνω ήταν η απάντηση της στη Διεύθυνσης , μετά από ερώτηση που απευθύναμε σε σχέση με την αυθεντικότητα δημοσιεύματος σε πρωινή εφημερίδα, για την οικονομική ασφυξία στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός.

Να σημειωθεί εδώ ότι εμείς οι εργαζόμενοι, μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ για την κατάσταση του θεάτρου και ο κάθε ένας από μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η Διεύθυνση δεν αρνήθηκε ότι όντως υπάρχει τεράστια οικονομική δυσπραγία στον Οργανισμό.

Συγκεκριμένα για την μισθοδοσία ειπώθηκε, ότι σταδιακά έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το κόστος που είχε επί των ημερών των τελευταίων δύο παρελθόντων Διευθύνσεων.

Προφανώς λοιπόν κατά την Διεύθυνση, φταίνε οι εργαζόμενοι για την προσθήκη στο Ε.Θ. δύο επί πλέον σκηνών (Νέο ΡΕΞ και Πειραματική Σκηνή).

Φταίνε οι εργαζόμενοι και για τις κακές επιλογές επί σειρά ετών του ρεπερτορίου, που στέρησαν (πολύτιμα αυτές τις εποχές) έσοδα από τον Οργανισμό.Φταίνε οι εργαζόμενοι για την ασυδοσία των συντελεστών στην αγορά υλικών για τις παραστάσεις.

Φταίνε οι εργαζόμενοι για την μη χρηστή διαχείριση του Ε.Θ. από τις εκάστοτε Διευθύνσεις και τις λανθασμένες επιλογές τους.

Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της εποχής, η Διεύθυνση χρησιμοποιεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ τις απολύσεις εργαζομένων, προκειμένου να ξεπλύνει τις αμαρτίες του Ε.Θ.

Θα μας βρει απέναντι της.

Δεν θα δεχθούμε να χαθεί ούτε μία θέση εργαζόμενου στο Ε.Θ.

Θα απαντήσουμε δυναμικά με συνδικαλιστικές δράσεις.για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.ΘΟ πρόεδρος η Αν. Γεν. ΓραμματέαςΣπετσιέρης Γεράσιμος Κοντοπάνου Σεβαστή


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net