Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ενέργειες :: Το Σωματείο μας αποφάσισε να συνδράμει τους πρόσφυγες συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης και να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Αυστρίας, το Σάββατο 27 Φλεβάρη και ώρα 13:00 (Β. Σοφίας 4)

26/02/2016 12:47
Ορατό σε: Επισκέπτες

Το Σωματείο μας αποφάσισε να συνδράμει τους πρόσφυγες συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης και να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Αυστρίας, το Σάββατο 27 Φλεβάρη και ώρα 13:00 (Β. Σοφίας 4) (Δ.Σ.)
Το Σωματείο μας αποφάσισε να συνδράμει τους πρόσφυγες συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης και να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Αυστρίας, το Σάββατο 27 Φλεβάρη και ώρα 13:00 (Β. Σοφίας 4)Συμμετέχουμε στην επείγουσα έκκληση των Δομών Αλληλεγγύης και του Κέντρου Προσφύγων για ανάγκη παιδικών, βρεφικών τροφών και βρεφικού ρουχισμού.

Σας καλούμε όλους και όλες να προσφέρετε οτιδήποτε μπορείτε. Ξεκινάμε από σήμερα έως και την Πέμπτη (τσικνοπέμπτη) 3/3 στις 12:00 το μεσημέρι να συγκεντρώνουμε πράγματα στο γραφείο του Σωματείου.Επίσης υπάρχει άμεση ανάγκη για:

· ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: μωρομάντηλα, σαμπουάν, πάνες, χαρτιά υγείας, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κ.λ.π.

· ΤΡΟΦΙΜΑ: γάλα σε σκόνη, μπισκότα χωρίς κρέμα, κονσέρβες χωρίς χοιρινό, ξηρούς καρπούς.

· ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και είδη ρουχισμού για όλες τις ηλικίες, καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, σλίπινγκ-μπαγκ, σκηνές.Σας καλούμε όλους και όλες να προσφέρετε οτιδήποτε μπορείτε από τα παραπάνω.

Είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί η κατάσταση και το πρόβλημα είναι τεράστιο.Δυο λογικές χωρίζουν την Ευρώπη. Από την μία πλευρά η αλληλεγγύη και από την άλλη ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Το Σωματείο μας συμμετέχει στην εκδήλωσης διαμαρτυρίας το Σάββατο 27 Φλεβάρη, 13:00 το μεσημέρι στην Πρεσβεία της Αυστρίας (Β. Σοφίας 4), η οποία, δυστυχώς, πρωτοστατεί στη λογική της Ευρώπης φρούριο, καλλιεργώντας το ρατσισμό και τη ξενοφοβία.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net