Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Απόψεις :: Απάντηση Προέδρου Δ.Σ. του ΣΕΕΘ

02/04/2015 13:57
Ορατό σε: Επισκέπτες

Απάντηση Προέδρου Δ.Σ. του ΣΕΕΘ (Δ.Σ.)
κε ΔιευθυντάΕκλαμβάνω την αήθη απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπό μου από σας , ως τιμή για μένα.Είναι για πολλοστή φορά , μια συνδικαλιστική δίωξη προκειμένου να φιμώσετε την φωνή των εργαζομένων.

Πιθανόν να μη σας άρεσε η μαζική συμμετοχή στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Σωματείου μας , αλλά ούτε και η συσπείρωση των εργαζομένων.

Πιθανόν επίσης , να δυσαρεστηθήκατε από την προχθεσινή παρέμβασή μας στο Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου.

Σας δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα : δεν κάνουμε Συνδικαλισμό με την Διοίκηση.Θίγετε , προσβάλετε και απαξιώνετε τους εργαζόμενους στην επιστολή σας. Τους Εργαζόμενους που με αγάπη στο Ε.Θ. επαγγελματισμό και υπευθυνότητα υπηρετούν τον Οργανισμό, με μέσο μηναίο μισθό που δεν ξεπερνάει τα 750 € .Την νομιμότητα την αποκαλείται χάρη , μια και πρέπει να λέμε ευχαριστώ όταν μισθοδοτούμεθα στην ώρα μας. “ αιδώς Αργείοι “ Φαίνεται αλλιώς είχατε συνηθίσει στο ΚΘΒΕ.Τις νόμιμες κατοχυρωμένες παροχές (ΣΣΕ) τις αποκαλείτε προνόμια , αλήθεια μήπως τις δώσατε εσείς ;Mιλάτε για άτοκο δανεισμό , συχνή και συνήθη τακτική των επιχειρήσεων προς τους εργαζόμενους. απορούμε πώς θα έπρεπε να λειτουργείτε ; ως πιστωτικό ίδρυμα ;Eπειδή τα ταμιακά διαθέσιμα του Οργανισμού (τα οποία συχνά επικαλείστε και τα οποία από μέρα σε μέρα μεταβάλλονται) δεν είναι δείκτης της οικονομικής εικόνας σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τον Ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης του 2014 , ως ο νόμος ορίζει , προκειμένου να ενημερωθούν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι Αρχές , αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης του οποίου τα χρήματα διαχειρίζεστε.Η χρηματική διευκόλυνση του ΄΄ιλιγγιώδους΄΄ ποσού των 1050 €,(μικρότερο ενός μηναίου μισθού μου) έγινε με σύμφωνη γνώμη , συναίνεση και άδεια της τότε Διοίκησης , και έχουν εκδοθεί τα νόμιμα παραστατικά του Ταμείου ΕΠ Β 15034 & ΕΠ Β 16503.Aναληθώς αναφέρεστε στην συνδικαλιστική άδεια των 19 ημερών τον μήνα. Σας γνωρίζω δε ότι κατά το 2014 ‘έλαβα 5 ημέρες συνδικαλιστική άδεια, και το 2015 καμιά. Όσον δε αφορά στην απομείωση των εσόδων κοιτάξτε καλύτερα τα στοιχεία του απολογισμού που μας δώσατε.H κοινωνία που έχει κρίση , αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού δίκαια και εύλογα θα αναρωτηθούν γιατί δεν δημοσιοποιείτε τις συμβάσεις τις δικές σας και των συνεργατών σας στην ΄΄ Διαύγεια ΄΄, ως άλλωστε έχετε δεσμευτεί , αλλά και για τα άλλα θέματα που αναφερόμαστε στην πρόσφατη επιστολή μας και στα οποία δεν απαντάτε.

Επίσης θα αναρωτηθούν για την ώρα που διαλέξατε να επιτεθείτε αναίτια και με Εμπάθεια στους εργαζόμενους και στο Σωματείο τους.

Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Δεν θα σας παραδώσω στην κρίση των εργαζομένων , των ανθρώπων του πολιτισμού και της κοινωνίας…. η πραγματικότητα σας διαψεύδει.ο πρόεδρος του Δ.Σ

“Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου”ΣΠΕΤΣΙΕΡΗΣ Γεράσιμος


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net