Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Τέταρτη 15/10/2014 ώρα 13:00 στην Νέα Σκηνή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου.

13/10/2014 13:19
Ορατό σε: Επισκέπτες

Τέταρτη 15/10/2014 ώρα 13:00 στην Νέα Σκηνή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου. (Δ.Σ.)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤέταρτη 15/10/2014 ώρα 13:00 στην Νέα Σκηνή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου.Έχουμε υποχρέωση να ανησυχούμε και να αγωνιζόμαστε για το μέλλον μας.Θέματα για την επικείμενη Γενική Συνέλευση.

• Γενική ενημέρωση μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.

• Μετά και από την προσφυγή του Σωματείου μας στην επιθεώρηση εργασίας(410/15-7-14) για ορθή εφαρμογή των όρων της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (άρθρα 5 και 8), υπάρχει ρητή πλέον υποχρέωση για εφαρμογή της.

• Την ενσωμάτωση της ειδικής άδειας μητρότητας σύμφωνα με τη δέσμευση της Διοίκησης στη ΣΣΕ καθώς και την ενσωμάτωση στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των επιδομάτων θέσεων ευθύνης και του επιδόματος ανθυγιεινού και επικίνδυνου.

• Θέλουμε να συμβάλλουμε σε ένα καλόπιστο διάλογο για την βελτίωση της οικονομικής πορείας του Οργανισμού (Π.Δ. 240/06), έχοντας τα απολογιστικά στοιχεία. Την ενημέρωση την θέλουμε για να έχουμε εικόνα των πραγματικών δεδομένων. Η ανησυχία μας είναι να μην έχουμε ως οργανισμός την τύχη άλλων οργανισμών.

• Μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας.

Θέλουμε να τηρούνται οι υποσχέσεις.

Συνάδελφοι, το Σωματείο για να πετύχει την ικανοποίηση των αιτημάτων χρειάζεται την ενεργοποίηση όλων μας. Η μόνη δύναμη είναι ο συλλογικός αγώνας. Ζητάμε από τα μέλη να αυξήσουμε τις πιέσεις, να αγωνιστούμε, όπως κάθε φορά που χρειάστηκε, για να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική δύναμη μας με σχέδιο δράσεων που θα ωθήσουν τη Διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου και το Υπουργείο Πολιτισμού να επιλύσουν τα δίκαια αιτήματα μας.το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ
Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net