Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: ΕΠΙΣΤΟΛΗ πρός ΔΣ & ΚΔ του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ"

10/09/2014 11:40
Ορατό σε: Επισκέπτες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ πρός ΔΣ & ΚΔ του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ" (Δ.Σ.)
Αρ.Πρωτ. 147/ 9Β21/ 2014



Προς: - Τον Πρόεδρο κο Γεώργιο Στεφανάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου.

- Τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κο Σωτήρη Χατζάκη



Θέμα: Ενημέρωση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου σχετικά με τρέχοντα και επείγοντα ζητήματα. Με την ευκαιρία της επικείμενης χειμερινής θεατρικής περιόδου παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα εξής:



• Μετά και από τη θέση της επιθεώρησης εργασίας(410/15-7-14) για ορθή εφαρμογή των όρων της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (άρθρα 5 και 8), σας υπενθυμίζουμε την ρητή σας υποχρέωση, να ενημερώνετε το σύνολο του προσωπικού για το πρόγραμμα εργασίας, όπως περιγράφεται από τα άρθρα 5 και 8 της ΣΣΕ. Δεν τηρείται η ΣΣΕ, δε γίνεται σωστός προγραμματισμός με αποτέλεσμα να γίνονται ημερησίως 20-30 αλλαγές.

• Το Εθνικό Θέατρο έχει προσλάβει εργαζομένους με σύμβαση εκ περιτροπής εργασίας. Στις υπογεγραμμένες συμβάσεις δεν αναφέρεται το σύστημα απασχόλησης.

π.χ. Πόσες ημέρες σταθερές την εβδομάδα απασχολείται ο εργαζόμενος. Παρακαλούμε να αναφερθεί σαφώς στις συμβάσεις η περιοδικότητα της εργασίας.

• Τα οικονομικά στοιχεία και την επικαιροποίηση αυτών όπως τα είχαμε ζητήσει με την από 24/6/2014 Αρ.Πρωτ 141 / 6Β15 / 2014 επιστολή μας. Δηλαδή τα οικονομικά στοιχεία και τους προϋπολογισμούς των έργων “Ιππόλυτος”, “Βάτραχοι”, “Δημιουργημένα Συμφέροντα”, τον απολογισμό της παράγωγης “Μακρυγιάννης” και την εξέλιξη της εκτέλεσης του εγκεκριμένου από το Δ.Σ. προϋπολογισμού του Εθνικού Θεάτρου έως σήμερα. Ζητάμε επίσης την προβλεπόμενη πορεία του προϋπολογισμού έως τέλος του έτους και τους προϋπολογισμούς των έργων της επικείμενης θεατρικής περιόδου. Η επιστολή με Αρ.Πρωτ 1397/100/325 9/7/14 δεν απαντά στα ερωτήματά μας.

• Την εξέλιξη της έρευνας σχετικά με την καταγγελία για φαινόμενα εκφοβισμού και κατάχρησης εξουσίας που είχαμε ζητήσει να διενεργηθεί και εκκρεμεί. Να δοθεί κατεύθυνση αποκλεισμού παρόμοιων φαινομένων.

• Το σχεδιασμό που περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για θέματα υγείας και ασφάλειας για το έτος 2014, ώστε να αξιολογηθεί η διαδικασία και να επανασχεδιαστεί για το έτος 2015.

• Την ενσωμάτωση της ειδικής άδειας μητρότητας σύμφωνα με την δέσμευσή σας στην ΣΣΕ και την θέση της Διοίκησης του Εθνικού Θεάτρου για την ενσωμάτωση στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των επιδομάτων θέσεων ευθύνης και του επιδόματος ανθυγιεινού και επικίνδυνου.



Τέλος σας ενημερώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην πρόσληψη τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού με απόδειξη παροχής υπηρεσιών (σύμβαση έργου).



Στο πνεύμα καλής συνεργασίας αναμένουμε τις απαντήσεις σας.









Για το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ







Ο Πρόεδρος H Γεν. Γραμματέας





Σπετσιέρης Γεράσιμος Χλουβεράκη Ευδοκία


26/09/2014 10:01
Ορατό σε: Επισκέπτες

απ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ πρός ΔΣ & ΚΔ του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ" (Δ.Σ.)





(apantisi01.jpg 212,5 KB)

(apantisi02.jpg 351,3 KB)

(apantisi03.jpg 61,7 KB)






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net