Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ενέργειες :: Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας στη θέση του Προέδρου του Εθνικού μας Θεάτρου, όλοι όσοι εργαζόμαστε σε αυτό, θέλουμε να σας καλωσορίζουμε και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.

24/06/2014 13:23
Ορατό σε: Επισκέπτες

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας στη θέση του Προέδρου του Εθνικού μας Θεάτρου, όλοι όσοι εργαζόμαστε σε αυτό, θέλουμε να σας καλωσορίζουμε και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε. (Δ.Σ.)
Αθήνα 23/6/2014

Αρ.Πρωτ. 140 / 6Β14 / 2014

Προς : Τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου

κο Γεώργιο Στεφανάκη.Κύριε Πρόεδρε,Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας στη θέση του Προέδρου του Εθνικού μας Θεάτρου, όλοι όσοι εργαζόμαστε σε αυτό, θέλουμε να σας καλωσορίζουμε και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.Όπως γνωρίζετε, οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Θέατρο έχουν να επιδείξουν μια πορεία αντάξια του ονόματος και της φήμης του, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Εργαζόμαστε με αφοσίωση και πίστη για την ανάπτυξη της πρώτης Κρατικής Σκηνής της χώρας, με επαγγελματισμό και με συνείδηση ότι η προσφορά μας στον πολιτισμό είναι σημαντική.Πιστεύουμε ότι και με τη δική σας συμβολή και εμπειρία θα διαμορφωθεί κλίμα εμπιστοσύνης, διαφάνειας και αξιοκρατίας, ώστε το συλλογικό όραμα του Οργανισμού μας να συμπαρασύρει το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού σε μια ελπιδοφόρα και δημιουργική πορεία που τόσο έχουμε ανάγκη στη σημερινή εποχή.Ελπίζοντας στην θετική εκ μέρους σας ανταπόκριση, θα θέλαμε μόλις το επιτρέψει το πρόγραμμά σας να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε για τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και μας απασχολούν.Για Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Θ.Ο Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Σπετσιέρης Γεράσιμος Ευδοκία Χλουβεράκη


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net