Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις :: Ψήφισμα συμπαράστασης για την απεργία στα Πανεπιστήμια.

12/11/2013 10:21
Ορατό σε: Επισκέπτες

Ψήφισμα συμπαράστασης για την απεργία στα Πανεπιστήμια. (kehaa)Ψήφισμα συμπαράστασης για την απεργία στα Πανεπιστήμια.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης του Υπουργείου Παιδείας δεν θα περάσει.

Αφού δεν πέρασαν οι εκβιασμοί του Υπουργείου Παιδείας με την απειλή επέμβασης των Εισαγγελέων με την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των λιστών των «διαθεσίμων» από τα πανεπιστήμια, αφού δεν κατάφερε να πείσει τους εργαζόμενους να αυτοδηλωθούν δηλαδή να αυτοαπολυθούν, αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει με την προσφυγή στα δικαστήρια εναντίων της νομιμότητας της απεργίας, τώρα απειλεί άμεσα όλους τους εργαζομένους ότι θα τεθούν σε αργία και αποστέλλει τα ατομικά ειδοποιητήρια.

Το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης είναι να οδηγήσει στην υποβάθμιση και τελικά στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας, με μια σειρά υπηρεσιών να περνούν στα χέρια εργολάβων, για φθηνούς και χωρίς δικαιώματα εργαζομένους.

Απολύσεις, καθιέρωση μισθών πείνας, υπερφορολόγηση, κατάργηση των δικαιωμάτων, ξεπούλημα κάθε δημόσιου αγαθού στην παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό είναι οι διαφορετικές πλευρές της ίδιας αδιέξοδης πολίτικης.ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος και τα Σωματεία μέλη της εκφράζουν την συμπαράσταση και τη αλληλεγγύη τους στους απεργούς εργαζόμενους στα Πανεπιστήμια που δεν σκύβουν το κεφάλι. Που για ενδέκατη εβδομάδα συνεχίζουν τον αγώνα αξιοπρέπειας. Θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους των Πανεπιστημίων. Ο δικός τους αγώνας είναι κοινός αγώνας.• Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, στις 12μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, των εργαζομένων της ΕΡΤ, της ΟΛΜΕ, των σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που πλήττονται από τις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές.

• Την ίδια μέρα (Πέμπτη 14/11), στις 7μ.μ., θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Α.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net