Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Το σωματείο μας καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα στις 16:00 στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

07/11/2013 09:47
Ορατό σε: Επισκέπτες

Το σωματείο μας καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα στις 16:00 στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής (Δ.Σ.)
Κάτω τα χέρια από την ελεύθερη ενημέρωση.

Το σωματείο μας καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα στις 16:00 στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ακολουθει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ. Επίσης καταγγέλλουμε την Ελληνική Κυβέρνηση για τον αυταρχισμό που επιδεικνύει απέναντι στον Ελληνικό Λαό, καθώς και για την τρομοκρατία που εξαπολύει ενάντια στους εργαζόμενους.

Μπορεί η Κυβέρνηση να έχει παραδοθεί άνευ όρων στα ξένα συμφέροντα. Το συνδικαλιστικό κίνημα όμως δεν καταθέτει τα όπλα. Ενωμένο και αποφασισμένο θα υπερασπίσει τα συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας, καθώς και την ίδια την έννοια της Ελευθερίας.

Δεν τρομοκρατούμαστε.

Δεν υποκύπτουμε.


Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μέχρι που τα μνημόνια και η κυβέρνηση θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.Ζητάμε την απόσυρση των δυνάμεων καταστολής από το Ραδιομέγαρο. Την παύση των διώξεων ενάντια στους συνδικαλιστές. Το άνοιγμα και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, καθώς και την επιστροφή όλων των εργαζόμενων στις θέσεις τους.Η Π.Ο.Θ.Α. στέλνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς της σε όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Εκφράζει τον θαυμασμό της για τον ηρωικό τους αγώνα και την αλληλεγγύη της.Τέλος η Π.Ο.Θ.Α. καλεί τα σωματεία μέλη της να εκφράσουν άμεσα την υποστήριξή τους προς τους συναδέλφους της ΕΡΤ.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καλεί τον Ελληνικό λαό και όλους τους καλλιτέχνες στη συγκέντρωση συμπαράστασης που θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net