Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ενέργειες :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ

23/09/2013 09:11
Ορατό σε: Επισκέπτες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ (Δ.Σ.)
Προς το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ .

Με αφορμή την πρόθεση του Δ.Σ να συζητηθεί το οργανόγραμμα και η στελέχωση του οργανισμού θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η άποψη μας για το οργανόγραμμα είναι ότι θα πρέπει η οργανωτική δομή του Εθνικού Θεάτρου, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 20 χρόνια, να εξακολουθήσει να υφίσταται, δηλαδή να διατηρηθούν όλες οι θέσεις των μέχρι τώρα υπευθύνων των τμημάτων, οι οποίοι άλλωστε επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν με αποφάσεις της Διοίκησης. Η διαμόρφωση αυτή έχει προκύψει από τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού και είναι παραπλήσια με την δομή των αντιστοίχων οργανισμών, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Σας επισυνάπτουμε το προσχέδιο του οργανογράμματος για να συμβάλουμε στον διάλογο, που θα πραγματοποιηθεί στην συνεδρίαση στις 23/9/2013.

Όσον αφορά τη στελέχωση στις θέσεις ευθύνης που προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα η τοποθέτηση των προσώπων λόγω της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στα τυπικά δεδομένα του εσωτερικού κανονισμού και τον έως τώρα τρόπο λειτουργίας του Θεάτρου. Θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε παρουσιάζοντας τα πραγματικά δεδομένα, για να διαμορφώσετε άποψη:

Α. Στην περίπτωση του τμήματος Διοικητικού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, το σύνολο των αρμοδιοτήτων εποπτεύονται από την σημερινή υπεύθυνη κα. Γιώτα Μπάκα.

Β. Το ίδιο ισχύει και για το τμήμα Οικονομικού, υπεύθυνη είναι η κα. Δώρα Φεγγάρα.

Γ. Το τμήμα καλλιτεχνικού έργου – δραματολόγιο έως και σήμερα μοιράζεται ανάμεσα στον υπεύθυνο δραματολογίου κο. Σάββα Κυριακίδη (εισήγηση δραματολογίου, αρχείο), στο συντονιστή παράγωγης κο Νίκο Κυριαλλίδη, στο ρυθμιστή τεχνικών υπηρεσιών κο Γιώργο Γκίζα, στην υπεύθυνη του τμήματος σκηνής, στους υπευθύνους των τεχνικών τμημάτων και στους υπευθύνους παραγωγής.

Δ. Το τμήμα Εργαστηρίων έως σήμερα μοιράζεται ανάμεσα στον ρυθμιστή τεχνικών υπηρεσιών Γιώργο Γκίζα και στους υπευθύνους των τμημάτων κομμώσεων, περουκών, ραπτικής κ.α.

Ε. Το Τμήμα εκδόσεων και δημοσίων σχέσεων μοιράζεται έως σήμερα, ανάμεσα στην υπεύθυνη προβολή επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κα Σάσα Παπαχριστοπούλου (προβολή των θεατρικών παραγωγών, δημοσιεύματα στον τύπο) και στον υπεύθυνο δραματολογίου κο Σάββα Κυριακίδη (έκδοση θεατρικών προγραμμάτων, βιβλίων, περιοδικών, εντύπων, τήρηση αρχείου, εισήγηση ανάθεσης των σχετικών εργασιών σε τρίτους, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη της βιβλιοθήκης).

Σας υπενθυμίζουμε πως κάθε νέα τοποθέτηση από δω και στο εξής, θα πρέπει να γίνει, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα προβλέπονται από το νόμο 4024/2010 (ενιαίο βαθμολόγιο- μισθολόγιο).

Ως εργαζόμενοι έχουμε συμβάλει στην βελτίωση της οργανωτικής δομής, μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο και αυτή είναι και η πρόθεση μας για το παρόν και το μέλλον.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

με εκτίμηση,









το Δ.Σ του ΣΕΕΘ




23/09/2013 09:12
Ορατό σε: Επισκέπτες

απ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ (Δ.Σ.)

(ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.doc 47,6 KB)


26/03/2014 08:00
Ορατό σε: Επισκέπτες

απ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ (Δ.Σ.)
Αποκατάσταση αρχείου.
Το παραπάνω αρχείο δεν ανοίγει για τεχνικούς λόγους και όχι τεχνηέντως.

(prosedio organorammatos.doc 43,5 KB)






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net