Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις :: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

13/05/2013 16:45
Ορατό σε: Επισκέπτες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (kehaa)
http://potha1965.blogspot.gr/2013/05/135-700.htmlΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος συνταυτίζεται με τα αιτήματα των εκπαιδευτικών και καλεί το συνδικαλιστικό κίνημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ενός ενωτικού μαζικού μετώπου για την ανατροπή αυτής την πολιτικής.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καταγγέλλει την προσπάθεια της Κυβέρνησης να ακυρώσει τον αγώνα των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας για ακόμα μια φορά το μέτρο της επιστράτευσης.

Η Κυβέρνηση με σκηνοθετική οδηγία αισιοδοξίας για την πρόοδο των εξελίξεων στη χώρα, αλλά με ανύπαρκτη υποκριτική ικανότητα, δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό της. Η Κυβέρνηση μαζί με επιτελείο αργυρώνητων δημοσιογράφων έχει εξαπολύσει επικοινωνιακό πόλεμο, προκειμένου να επιβάλει την αντικοινωνική και αδιέξοδη πολιτική της. Συκοφαντεί, προσπαθεί να διασπάσει και να στρέψει τους πολίτες τον ένα εναντίον του αλλού. Με παράλληλες και συντονισμένες προσπάθειες χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη για να ποινικοποιήσει τους αγώνες. Με συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζόμενων βγάζει παράνομες τις διεκδικήσεις και όταν αυτό δεν της βγαίνει τότε ντύνει στο χακί τους εργαζόμενους.

Είναι η τέταρτη φορά που καταφεύγει σε αυτή την αντιδημοκρατική πολιτική (αυτή τη φορά μάλιστα πριν καν ακόμη κηρυχτεί η απεργία), επιβεβαιώνοντας με τις πράξεις της ότι τα δικαιώματα και η δημοκρατία βρίσκονται σε αναστολή.

Οι μνημονικές πολιτικές για μαζικές απολύσεις, για περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων, αύξηση της ανεργίας και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, συνοδεύονται με την ένταση του αυταρχισμού και την περιστολή συνδικαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Η Π.Ο.Θ.Α. καλεί την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο επιστράτευσης των καθηγητών και να συζητήσει μαζί τους τα αιτήματα για ουσιαστική στήριξη της δημόσιας παιδείας.

• ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

• ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

• ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/5, ΣΤΙΣ 7.00 μμ,

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ, Κορνάρου & Ερμού-Σύνταγμα

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Α.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net