Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις :: 1η ΜΑΗ 2013

25/04/2013 17:23
Ορατό σε: Επισκέπτες

1η ΜΑΗ 2013 (Δ.Σ.)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ1η Μ Α Η Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε !

Εμείς οι εργαζόμενοι βιώνουμε την πιο σκληρή επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης. Προωθείται για ψήφιση νέο πολυνομοσχέδιο λεηλασίας της ζωής μας, με τις χιλιάδες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, στο στενό και ευρύτερο δημόσιο, την εκποίηση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Υγείας, της Πρόνοιας σε ιδιώτες επιχειρηματίες, διατηρεί τα χαράτσια που λεηλατούν τα πενιχρά εισοδήματά μας και συνεχίζει τη φοροληστεία των χαμηλών εισοδημάτων.

Στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο, τα εργατικά δικαιώματα δέχονται ολομέτωπη επίθεση απ’ τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι απεργούν σε όλο τον πλανήτη την 1η Μάη.

Η Εργατική Πρωτομαγιά συμπυκνώνει το νόημα των αγώνων της εργατικής τάξης σε όλο τον κόσμο και με τον γιορτασμό της, εμπλουτίζονται τα σύγχρονα αιτήματα της εργατικής τάξης, που στις μέρες μας εκφράζονται στο σύνθημα: «Δεν θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση του συστήματος» και θα αγωνιστούν για την ανατροπή όλων των αντεργατικών πολιτικών.

Η Πρωτομαγιά του 2013 πρέπει να μας βρει σε θέση μάχης, απέναντι στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει το κεφάλαιο, η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ. Τα φαινόμενα της σύγχρονης δουλείας, όπως αυτά φανήκαν με τα γεγονότα της Μανωλάδας, δεν θα περάσουν.

Να απαντήσουμε με ενότητά και αλληλεγγύη στο σχεδιασμένο κλίμα τρομοκρατίας, βίας και καταστολής, στην παραγωγή «επίορκων» στο δημόσιο, στην ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων και στις διώξεις των αγωνιστών, στην επίθεση στις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες που απειλούν τη συνοχή της κοινωνίας και τη δημοκρατία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ: Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00 π.μ.


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net