Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: ΔΙΑΔΙΚΑΣΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

11/04/2008 04:35
Ορατό σε: Επισκέπτες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (George K.)
Ριξτε μια ματια!!!


11/04/2008 04:43
Ορατό σε: Επισκέπτες

απ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (George K.)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΠ
(Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας: ακραίων καιρικών φαινομένων, σοβαρού σεισμού, καταστροφών, τραυματισμών ή σοβαρής ασθένειας ηθοποιών! τεχνικών κλπ)
Ι. Κάθε ηθοποιός/εργαζόμενος σε πρόβα/ Παράσταση οφείλει, σε περίπτωση αδυνα μίας του να προσέλθει στην εργασία του για τους ανωτέρω λόγους, να ειδοποιήσει τον υπεύθυνο σκηνής της παράστασής του και τον υπεύθυνο του τμήματός του ή, σε αδυναμία να τους βρεί, το τηλεφωνικό κέντρο του θεάτρου.
2. Παράλληλα, το πρωί της ίδιας ημέρας, ο υπεύθυνος σκηνής Πρέπει να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους και να διαπιστώσει εάν έχουν πρόβλημα να φθάσουν στο θέατρο.
3. Στην περίπτωση που κάποιος, ή κάποιοι, είναι αδύνατον να έρθουν ή να φθάσουν εγκαίρως στο Θέατρο, ο υπεύθυνος σκηνής ειδοποιεί το Γραφείο Σκηνής, το οποίο σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια, τον συντονιστή του Τομέα Παραγωγής και τον υπεύθυνο του τμήματος, στο οποίο ανήκει ο εργαζόμενος, φροντίζουν για την αντικατάστασή του.
4. Σε περίπτωση που η αντικατάσταση είναι αδύνατη, τότε η παράσταση! πρόβα ακυρώνεται με απόφαση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή ή της Αναπληρώτριας Καλλιτεχνικής Διευθύντριας, και το Γραφείο Σκηνής ειδοποιεί τηλεφωνικά όλους τους εμπλεκόμενους, και, σε περίπτωση παράστασης, το ταμείο του θεάτρου. Οι διαδικασίες αυτές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις ό μ.μ. εάν πρόκειται για βραδινή και τις 4μ.μ. εάν πρόκειται για απογευματινή παράσταση.
5. Το ταμείο του συγκεκριμένου θεάτρου ειδοποιεί τα άλλα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου και παύει να δέχεται κρατήσεις ή να προβαίνει σε πωλήσεις εισιτηρίων για την συγκεκριμένη παράσταση, ενώ μένει ανοιχτό για την ενημέρωση του κοινού (που Θα έρθει στο ταμείο για την παράσταση), μέχρι και την αποχώρηση του τελευταίου θεατή.
6. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η πρόβα! παράσταση ή ακόμα δεν πραγματοποιηθεί, αλλά παρ’ όλα αυτά κάποιος εργαζόμενος φθάσει μέχρι την εργασία του αλλά είναι αδύνατον λόγω ανωτέρας βίας να επιστρέψει στο σπίτι του, τότε το Εθνικό Θέατρο Θα του καταβάλει το αντίτιμο του ταξί ή, σε ακραία περίπτωση, Θα του πληρώσει κατάλυμα Β’ ή Γ’ κατηγορίας για την διανυκτέρευσή του.
Από το Γραφείο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net