Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Απόψεις :: Ενημέρωση από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Θεάτρου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στις 3/7/2014:

09/07/2014 10:15
Ορατό σε: Επισκέπτες

Ενημέρωση από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Θεάτρου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στις 3/7/2014: (Δ.Σ.)
Ενημέρωση από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Θεάτρου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στις 3/7/2014:

1. Όσον αφορά την καταγγελία της συναδέλφου, υπεύθυνης παραγωγής, Μ. Πέντη, για bulying προς τον συντονιστή παραγωγής Ν. Κυριαλλίδη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής μας διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει τα πεπραγμένα, παίρνοντας υπόψιν του τις πλευρές των εμπλεκομένων και ακούγοντας τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων ώστε να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του συμβάντος. Περιμένουμε δηλαδή την τοποθέτηση του.

2. Σχετικά με την ενημέρωση που ζητήσαμε για την πρόσφατη και την πιθανή εξέλιξη των δραστηριοτήτων και της οικονομικής κατάστασης του οργανισμού, καθώς επίσης για την εξέλιξη των εργασιακών σχέσεων που αφορούν τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αναμένουμε απαντήσεις.

3. Για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό επίδομα αναμένεται να εκδοθεί έως 18 Αυγούστου κοινή Υπουργική Απόφαση με τις προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστικά. Η εισήγηση αυτή περιλαμβάνει και τους εργαζόμενους του Εθνικού Θεάτρου. Αν αυτό δεν γίνει υπάρχει η δυνατότητα να προβλεφθεί τότε στην Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

4. Για το επίδομα θέσης ευθύνης υπάρχει κατ’ αρχήν κατανόηση και θετική αντιμετώπιση του προβλήματος. Εργαζόμαστε για να ενσωματωθεί στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

5. Για την ειδική προστασία μητρότητας, που παρέχει 9 μήνες άδεια με αποδοχές στις εργαζόμενες του στενού δημοσίου και μόνο 6 μήνες άδεια με αποδοχές στις εργαζόμενες του ιδιωτικού τομέα (μέσω του ΟΑΕΔ), υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα στο ΣΕΕθ και στη Διοίκηση περί εμφανούς αδικίας. Αναμένεται η διευκρίνιση των λεπτομερειών για την άρση της αδικίας.

6. Για τον προγραμματισμό των εργασιών και των παραγωγών, ζητήσαμε να υπάρχει πρόβλεψη εργασιών σε βάθος χρόνου και σύμφωνα πάντα με τους όρους της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Ζητήσαμε λοιπόν να σταματήσουν οι καθημερινές αλλαγές στα προγράμματα, να γίνεται έγκαιρος σχεδιασμός των παραγωγών καθώς και να υπάρχει σαφής ενημέρωση των εμπλεκόμενων τμημάτων, τεχνικών, διοικητικών, οικονομικών και του ΣΕΕΘ.














Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net